Tjänster & Priser

Fransförlängning

Just nu kan vi inte ta emot nya kunder för just fransförläningar! 

Läs mer om fransförlängning här:

Det finns två olika sorters förläggningar; Singelfransar och Volymfransar.

Vid Volymfransar fäster man ett litet knippe/plym/bukett med fransar på en naturlig frans (0.03-0.07 i tjocklek). Man kan få väldigt många olika resultat av dessa, men vi utgår ALLTID från kundens egna fransar innan vi bestämmer längd/tjocklek/mängd. Tyvärr kan inte alla få ett väldigt tjockt och svart resultat som kanske önskat.

Med volymen så kan man även leka med antal fransar per plym (hur många ‘D’ man har) som tex 2D (bara två fransar) och ibland upp till 8-10D (8/10 fransar per knippe). Så volymen kan bli mer skonsam och naturlig än Singelfransar och man kan även få den mer svart och fyllig utan att bli tyngre än singelfransarna
Volymknippet är fäst runt den naturliga fransen, vilket oftast gör att man har bättre hållbarhet med volymen.

Vid Singelfransar fäster man en syntetfrans på en naturlig frans (0.10-0.15 i tjocklek).

Det finns olika kurvor, tjocklekar och längder i både singlar och volymen.

LashLift

LashLift är en permanent fransböjning av den egna fransen där fransarna böjs upp från roten. Fransarna ser betydligt längre ut och man får ett piggare utseende. Behandlingen tar ca 45-60 minuter. 

Keratin och färgning ingår alltid i våra lashlifts! 

Läs mer om LashLift här:

Med LashLift böjer man de naturliga fransarna permanent. Proceduren tar ca 45-60 minuter och böjen håller så länge fransen sitter kvar, så man har effekt i ca 8-12 veckor Den egna växtcylekn spelar dock in på detta! Vanligast är att man gör ett åtetbesök mellan 6-8 veckor för att ha fin böj hela tiden. Med mascara får man en riktigt härlig effekt och med ett serum får man känsla av Singelfransar! 

Keratin och färgning ingår alltid i våra lashlifts!

Det är en väldigt smidig och bra behandling och jämför man med fransförlängning finns där många stora fördelar;

  • Behandlingen går snabbare att utföra
  • Behandlingen är billigare och håller längre 
  • Enda skötselrådet är att inte ha några produkter på fransarna de närmsta 48 timmarna efter behandlingen

Därefter kan man ha alla produkter och sova med ansiktet rätt ner i kudden!

Men, hur bra en LashLift ändå kan vara så erstätter den aldrig en fransförlängning, men den är ett riktigt bra komplement.   

Enbart LashLift

700 kr

LashLift & Färg

745 kr

LashLift & Färg eller Form av bryn

845 kr.

LashLift & Färg och Form av bryn

925 kr

Sockervaxning

(Endast damer)

Nu kan vi äntligen erbjuda vaxning med sockervax. Denna behandling kan även kallas “sugaring”, “sockring”, “body sugaring”.

Tekniskt dras sockervaxet av medhårs vilket gör att man inte riskerar avbrutna hårstrån, ger minimal irritation och dessutom gör behandlingen mindre smärtsam. Pastan värms upp till ca 35-40 grader och därmed finns ingen risk för brännskador! Den är 100% naturlig och består endast av socker, vatten och citron som gör att det passar alla hudtyper, även för de extra känsliga. 

Klicka på knappen nedan för att se en demo på hårborttagning med sockervax!

Läs mer om Sockervaxning här:

Äntligen erbjuder vi nu även vaxning med sockervax. Tekniskt dras sockervaxet av medhårs vilket gör att man inte riskerar brutna hårstrån. Detta resulterar i att huden förblir hårfri längre, antalet inåtväxta hårstrån minskar och risken att skada huden är minimal då inga hudceller fastnar på sockervaxet. Efter behandlingen känns huden mjuk och peelad. 

Sockervaxet är 100% naturligt och består av socker, vatten och citron. Den innehåller inga allergiframkallade ämnen och är snäll mot känsliga områden och är därför perfekt för  intimvaxning.

Sockervaxning passar för hela kroppen eftersom det är så skonsamt – det går inte att bränna sig på vaxet.

Med sockervax kan man avlägsna kortare hårstrån, minimilängd 2-3mm. OBS! För bästa resultat rekomenderar vi 4-5 mm vid första behandlingen.

Har du känslig hud så är sockervaxningen rätt för dig.

Sockervaxet är helt vattenlösligt, därför går det lätt att avlägsna eventuella små vaxrester.

Att tänka på innan behandling:
Det är viktigt att du inte har några sår, nya ärr eller solbränd hud på de områden man vill vaxa.

BrowLift

BrowLift, även kallat brow lamination, är en behandling där bångstyriga bryn får bättre styrsel och ligger som man önskar.

Det är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden och är en behandling som “permanent” lyfter dina egna bryn för ett mer “öppet” och piggare uteseende.

Det är den perfekta behandlingen för dig som vill slippa styla dina bryn varje morgon, du vaknar upp med med snygga bryn morgon efter morgon.

Behandlingen tar ca 45-60 min och varar upp till 8 veckor beroende på hårets individuella växtfas.

BrowLift

745 kr

Kombo BrowLift & LashLift

1,200kr

Information

Bokningsvillkor

Vi har bokningsvillkor på vår salong, som alla andra salonger. Detta är för att förebygga no shows, sena avbokningar och inkomstbortfall. Detta är vårat heltidsjobb som vi försörjer oss på.

När du som kund bokar en tid så har vi ett avtal; du förbinder dig till att köpa en tjänst och vi förbinder oss till att inte sälja tiden till någon annan. Man är som kund betalningsskyldig vid tidsbokning.

-> Alla kan bli sjuka plötsligt och glömma av tider och det är lika surt för alla att betala den avgiften <-

  • Vi kan inte ta emot en ny bokning från en kund som inte har betalat avgiften för sen avbokning eller uteblivet besök, hos någon av oss på salongen. 
  • Vi har 24 timmars av- och omboknings policy, vilket betyder att vi debiterar 50 % av behandlingens pris om man avbokar sent.
  • Vid så kallad No-Show (då kunden inte dyker upp alls) så debiterar vi hela summan.
  • Är man mer än 15 minuter sen så förlorar man sin tid och det räknas som uteblivet besök.
  • Kommer du till din bokade tid och är väldigt sjuk kan vi inte utföra behandlingen och vi kommer behöva debitera som uteblivet besök. 

Vi har 18-års gräns på alla utbildningar och behandlingar!

*Förklaringar

* STYLISTNIVÅER:

Masterstylist: Susanna & Jessica har gått över 20 utbildningar tillsammans och har flera pallplatser i både svenska och internationell tävlingar. De är även utbildade och certifierade lärare hos FransStylisterna.

Seniorstylist: Seniorstylist kan man titulera sig när man varit utbildad och certifierad i över 12 månader. 

Juniorstylist: Juniorstylist är man från det att man blivit diplomerad upp till ett år. Därefter blir man “seniorstylist””. 

**PÅFYLLNING:

Tidsåtgången för påfyllning är beroende av antalet fransar du har kvar vid behandlingstillfället.

Kontakta oss idag!

Du kan antingen fylla i formuläret nedan eller ringa direkt till oss. OBS! Vi har av naturliga skäl inte möjlighet att svara när vi sitter i behandling!

Telefonnummer:

Jessica
Fransstylist, vaxterapeut & Lärare inom fransförlängning och BrowLift, 0735 33 44 86